Standard wint van Moeskroen na knotsgek doelpuntenfestival

Zondag 11 februari 2018 - 19:52   I

Standard en Moeskroen hebben zondagavond voor spektakel gezorgd op Sclessin. In een wedstrijd die werkelijk álles had, zette Standard in de absolute slotfase een 2-3-achterstand om in een 4-3-overwinning.

Tijdens de eerste helft was Standard baas. Het klom al snel op voorsprong via Luyindama, die bij een stilstaande fase goed gevolgd was om de kopbal op de paal van Koutroubis in de rebound binnen te werken. Tien minuten later stond het echter weer gelijk na een goal van Awoniyi.

Meteen na rust belandde een slechte voorzet van Pocognoli tegen de touwen, maar Standard liet zich daarna de kaas van het brood eten. In acht gekke minuten maakte Rotariu gelijk, pakte Luyindama zijn tweede gele kaart en maakt Awoniyi er zelfs nog 2-3 van.

Standard leek te gaan verliezen, maar in minuut 87 en 89 bezorgden Carcela en Cop De Rouches alsnog drie punten. Ook Govea liep nog tegen zijn tweede gele kaart aan, maar uiteindelijk bleef het 4-3.

Poll: Verdiende zege voor Standard?