Vanhaezebrouck haalt zwaar uit naar Degryse

Vanhaezebrouck haalt zwaar uit naar Degryse
Vrijdag 23 februari 2018 - 14:40   I   door Redactie

Marc Degryse reageerde fors omdat Hein Vanhaezebrouck voor de wedstrijd tegen Sint-Truiden de rugnummers opsomde. Hij verwees daarmee naar de vele jongeren die in de kern zaten. Volgens Degryse toonde Hein zo weinig begrip voor de jongeren.

“Jullie weten heel goed waarom ik vorige week die rugnummers bovenhaalde”, aldus Vanhaezebrouck tegenover Het Nieuwsblad. “Omdat we geen spelers meer hadden op dat moment. Had ik toen gewoon de namen genoemd van de spelers die op de bank zouden zitten, zouden die analisten in de verste verte niet weten over wie ik het had.”

“En dan gaan ze mij aanpakken omdat ik geen respect toon voor de jongeren", vervolgt Vanhaezebrouck. "Er is niemand die zoveel matchen ziet van de jeugd als ik. Niemand die zoveel info heeft over die jongeren dan ik. Niemand die zoveel jeugdspelers opstelt dan ik. Dus ja… soms is het bij de haren gegrepen. Dan vond ik het ook nodig om te reageren.”

“Ik scheer niet iedereen over dezelfde kam. Als ik over analisten spreek, heb ik het dan ook niet over àlle analisten. Maar dan zijn er bepaalde jongens die zich geroepen voelen om te roepen op gelijk wie. Dat is nu op mij, tot het beter zal gaan met Anderlecht. Dan zullen ze wel een ander slachtoffer vinden."

Poll: Snap jij de boze reactie van Hein?

TAGS  I  Anderlecht  I   Degryse  I   Vanhaezebrouck  I   shw

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024