Veldslag tegen Antwerp levert RC Genk drie gouden punten op

Vrijdag 23 februari 2018 - 22:24   I

Er stond een belangrijke wedstrijd op het programma vanavond. De winnaar van het duel tussen RC Genk en Antwerp deed een gouden zaak met oog op Play-Off I. Het werd uiteindelijk 4-0 voor de Limburgers, die een gouden zaak doen.

De eerste helft leek eerder op een veldslag dan op een voetbalwedstrijd. Het potige spel van Antwerp zorgde voor heel wat gele kaart en ook een rode. Ergens tussen de kaarten viel ook nog een doelpunt. Malinovskyi scoorde een heerlijke vrije trap, al had die er eigenlijk niet mogen komen. Smet gaf een corner (die er geen was), Bolat zorgde met een domme actie in diezelfde fase voor een vrije trap in plaats van een corner. Karma is a bitch.

De tweede helft had heel wat minder om het lijf. RC Genk kon relatief eenvoudig controleren en Antwerp kon met 10 weinig forceren. Racing Genk kon er zelfs nog een doelpuntenfestival van maken. Pozuelo, Karelis en Ndongala mochten nog juichen voor de thuisploeg.

Poll: Haalt Antwerp Play-Off I nog?