Kalinic scherp voor Gent-fans: "Gedraag jullie"

Kalinic scherp voor Gent-fans:
Woensdag 18 april 2018 - 08:15   I  

AA Gent kwam dinsdagavond in de eigen Ghelamco Arena niet verder dan een 0-0-gelijkspel tegen KRC Genk. De magie van 'De Buffalo's', die aan het begin van play-off 1 meteen van Anderlecht én Club Brugge wonnen, lijkt even uitgewerkt. Sterkhouder Lovre Kalinic laat de moed echter niet zakken.

"Kijk, we moeten eerlijk zijn: we waren niet scherp genoeg. Tegen Standard was dat ook al het geval", benadrukt de doelman in Het Laatste Nieuws. "Of vermoeidheid een oorzaak kan zijn? (zucht) Je moet je daar boven zetten. Je moet jezelf over de limiet pushen. Iedereen wil dat ook doen, alleen loopt het soms niet zoals je wil."

"'t Is op zulke momenten dat we onze fans nodig hebben", gaat Kalinic verder. Uitgerekend die fans trakteerden Gent dinsdagavond op een fluitconcert. Het was ook Kalinic opgevallen. "Dat mogen ze doen, maar de fans moeten beseffen dat ze ons meer steunen door ons aan te moedigen."

"Nu ja, als het goed gaat, is iedereen er. Gaat het slecht, dan zie je de helft al voor het einde naar huis vertrekken. Da's voetbal. (mijmert) En toch. De slogan van deze club is: 'We are one family'. We moeten ons dan ook zo gedragen", besluit de goalie.

Poll: Heeft Kalinic gelijk?

TAGS  I  Kalinic  I   AA Gent  I   RC Genk

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024