'Barcelona frustreert en duwt belangrijke basiskracht naar een transfer'

'Barcelona frustreert en duwt belangrijke basiskracht naar een transfer'
Dinsdag 29 mei 2018 - 14:15   I  

Barcelona pakte afgelopen seizoen oververdiend de titel in de Primera Division. In de Champions League ging rivaal Real Madrid weer met alle eer lopen. Komend seizoen wil de Blaugrana weer Europees succes boeken en daarvoor ziet het uit naar versterkingen. Het vergeet zo echter Jordi Alba een nieuw contract aan te bieden, tot grote frustratie van de belangrijke basiskracht.

Alba werd snel een contractverlenging beloofd maar dat laat nog steeds op zich wachten. “Raül Sanllehí zat nog bij de club toen ze ons vertelden dat we ons geen zorgen hoefden te maken, dat we gebeld zouden worden over een contractverlenging. Maar we wachten nog steeds en het duurt nu al anderhalf jaar”, vertelt zaakwaarnemer Vicente Forés aan SPORT.

“Wij begrijpen er niets van, misschien is dit normaal bij Barcelona of zijn ze niet tevreden over een speler die door de FIFA werd opgenomen in het beste elftal en de meeste assists gaf van alle verdedigers in het Europese voetbal. Maar we hebben nog twee jaar te gaan en we zullen zien wat er gebeurt, wij zijn kalm”, aldus de belangenbehartiger van Alba.

Jordi Alba heeft nog een contract tot 2020 en heeft eerder al aangegeven graag zijn gehele carrière bij FC Barcelona te blijven. Door het twijfelen van de Catalaanse club ziet het er echter naar uit dat Alba toch een transfer kan maken. Manchester United en Chelsea liggen alvast op de loer om de linksback in te lijven.

Poll: Moet Alba bij Barcelona blijven?

TAGS  I  Barcelona  I  Alba  I  Manchester United  I  Chelsea

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024