DONE DEAL: KV Mechelen vindt versterking bij Club Brugge

DONE DEAL: KV Mechelen vindt versterking bij Club Brugge
Woensdag 06 juni 2018 - 17:26   I  

Bij KV Mechelen zitten ze niet stil en blijven ze maar werken aan de uitbouw van de club. 'Malinwa' wil zo snel mogelijk terug naar de Jupiler Pro League en hoopt dat Dieter Van Tornhout volgend seizoen een belangrijke rol kan spelen. De gewezen spits komt over van Club Brugge en versterkt de technische staf van Mechelen.

Van Tornhout was tijdens het voorbije seizoen actief bij Club Brugge, waar hij assistent-trainer bij de beloften was. Nu kiest hij dus voor een avontuur Achter de Kazerne. Hij zal er vooral met de jeugdige spelers gaan werken.

"De gewezen spits van onder meer Club Brugge, Roda JC en Antwerp zal de spelers van de A-kern en de beloften begeleiden, instaan voor video-analyses en aanvallers van de jeugd én het eerste team individueel bijtrainen", laat Mechelen via zijn officiële kanalen weten.

Volledige staf bekend

Mechelen maakte van de gelegenheid gebruik om zijn volledige technische staf voor volgend seizoen uit de doeken te doen. De trainersstaf van de A-kern zal bestaan uit hoofdcoach Dennis van Wijk, assistent-trainers Frederik Vanderbiest en Sven Swinnen, keeperstrainer Harmen Kuperus en physical coach Glenn Vanryckeghem.

Poll: Is dit een goeie aanwinst voor KV Mechelen?

TAGS  I  Van Tornhout  I  Club Brugge  I  KV Mechelen

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024