STVV strikt Belg, Nederlander en Japanner

STVV strikt Belg, Nederlander en Japanner
Vrijdag 31 augustus 2018 - 23:48   I  

Ook STVV zat niet stil tijdens de laatste uren van de transferperiode. Het wist een Belgische en Nederlandse spits onder contract te leggen, en een Japanse middenvelder. Daarnaast viel er ook één vertrekker te noteren.

Laten we beginnen bij de inkomende transfers. De 26-jarige Nederlander Paul Gladon komt op huurbasis over van het Engelse Wolverhampton. Daarvoor was de rijzige (1m88) aanvaller aan de slag bij Sparta Rotterdam, FC Dordrecht en Heracles Almelo.

Jeugdproduct keert terug

De Belgische spits die naar Limburg trekt, heet Nelson Balongo. De 19-jarige Tongenaar kwam het laatste half uit voor het Portugese Boavista, en kwam daarvoor uit in de jeugdreeksen van Standard en STVV. Nu keert hij terug naar Stayen voor 2 jaar met 2 jaar in optie. Hij zal in eerste instantie de beloftenkern vervoegen.

Ook de Japanse middenvelder Daichi Kamada komt de Truidense gelederen versterken. De 22-jarige offensieve kracht wordt één jaar gehuurd van Eintracht Frankfurt.

Eerder op de avond liet STVV de 22-jarige Belgische verdediger Samy Bourard definitief naar FC Eindhoven gaan.

TAGS  I  STVV  I  Wolverhampton  I  Sparta Rotterdam  I  Dordrecht  I  Heracles  I  Boavista  I  Standard  I  Frankfurt  I  FC Eindhoven

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024