"5 maanden gewerkt om Anderlecht over te nemen, maar het is niet gelukt"

Zondag 18 maart 2018 - 11:19   I  

Marc Coucke nam eerder deze maand de fakkel over van Roger Vanden Stock. De Belgische zakenman is de nieuwe voorzitter van RSC Anderlecht en moet de club naar nieuwe successen leiden. Wouter Vandenhaute, die droomde om 'zijn' Anderlecht over te nemen, bleef verweesd achter.

De voorbije maanden wilde de sterke man achter Woestijnvis weinig kwijt over het mislopen van Anderlecht, maar in het radioprogramma 'De Rotonde' op Radio 2 maakte Vandenhaute nu toch eens een uitzondering. Hij sprak honderduit over heel wat zaken en ook over de verkoop van Anderlecht.

"Ik ben daar alles samen vijf maanden mee bezig geweest: plannen gemaakt en een visie uitgetekend. Uiteindelijk is het niet gelukt, maar die vijf maanden van dromen, die neemt niemand mij nog af", klinkt hetbij Vandenhaute.

Vandenhaute is al zijn hele leven supporter van Anderlecht. Uitgerekend die club kunnen runnen, had dan ook mooi geweest voor de 56-jarige. "Ik ben niet gekwetst dat het uiteindelijk niet is gelukt. Ik ga al 25 jaar kijken naar Anderlecht en ik hoop dat de komende 25 jaar ook te doen. Anderlecht is mijn club en dat zal zo blijven. Ik wens Marc Coucke alle succes", klinkt het tot slot nog.

Poll: Zou Vandenhaute een betere voorzitter voor Anderlecht geweest zijn?

TAGS  I  Coucke  I   Vandenhaute  I   Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024