'Gouden zet laat Club Brugge toe om miljoenentransfer af te ronden'

'Gouden zet laat Club Brugge toe om miljoenentransfer af te ronden'
Zaterdag 20 februari 2021 - 12:30   I   door Redactie

Soms moet het een beetje meezitten. Dat is zo in het leven en dat geldt ook in de voetbalwereld. In dat opzicht is er voor Club Brugge nu een enorme meevaller met betrekking tot een toptarget.

Op zich is het onbeduidend nieuws. Christos Tzolis verandert van manager en tekent een contract bij 'Wasserman', één van de grootste en belangrijkste makelaarsbureau's ter wereld. En het is daar het interessant wordt voor Club Brugge.

Het Griekse wonderkind Tzolis van PAOK Saloniki is op dit moment immers hét belangrijkste transferdossier in Brugge. In de wetenschap dat Noa Lang misschien al weg is op het einde van het seizoen, wil blauw-zwart voorbereid zijn en zijn opvolger nu al vastleggen.

De laatste stand van zaken was een bod van tien miljoen euro plus een korting van 50 procent op de verkoop van huurling Michael Kremcik. PAOK weigerde, maar dat is naar verluidt enkel blufpoker om nóg meer uit de brand te slepen. 

Maar nu Tzolis bij Wasserman zit, melden bronnen dat de transfer snel kan afgerond worden. Want Club Brugge heeft een goede samenwerking met Wasserman, dat onder meer Noa Lang en Krépin Diatta (nu AS Monaco) vertegenwoordigt.

Dendoncker

Net als Leander Dendoncker (Wolverhampton), wiens broer Lars tot vorig seizoen bij Club Brugge speelde. En Andres Dendoncker, een andere broer, is één van de makelaars bij Wasserman. Om maar te duiden hoe alles verweven is met elkaar en blauw-zwart daar alleen maar kan van profiteren.

Poll: Kan het juiste makelaarsbureau belangrijk zijn om een transfer af te ronden?

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK Saloniki

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024