Serieuze uithaal naar Antwerp en Refaelov: "Twee maten en twee gewichten"

Serieuze uithaal naar Antwerp en Refaelov:
Woensdag 07 juli 2021 - 11:00   I   door Redactie

Met alle versterkingen lijkt Antwerp stilaan klaar om de strijd aan te binden met Club Brugge. Al hebben de wijzigingen in de A-kern wel serieus wat voeten in de aarde gehad.

Zo was er de bijzonder pijnlijke overgang van Lior Refaelov naar Anderlecht. Dat stak op de Bosuil extra hard omdat ze een déjà-vu hadden van de plotse overgang van Simen Juklerod naar KRC Genk.

Die maakte bij de start van de terugronde bekend dat hij zijn aflopende contract niet zou verlengen en tekende een overeenkomst bij KRC Genk. Voldoende voor Antwerp om hem meteen naar de B-kern te bonjouren. 

(Lees verder onder de afbeelding)

"In mijn ogen was Genk de beste match", komt de Noor in Het Belang Van Limburg terug op de affaire"Dat ze dit niet prettig vonden bij Antwerp, kan ik begrijpen. Genk was een rechtstreekse concurrent. Dat ze mij in onderlinge duels niet wilden opstellen, dat had ik ook aanvaard."

"Maar de B-kern? Ik had na twee goeie seizoenen Antwerp meer respect verwacht." Zeker omdat Lior Refaelov ondanks zijn transfer naar Anderlecht wél in de A-kern mocht blijven. "Twee maten twee gewichten", fulmineert Juklerod.

D'Onofrio

"Eerlijk gezegd, denk ik niet dat voorzitter Paul Gheysens hier iets mee te maken had. Het was een beslissing van manager Sven Jacques en van Luciano D'Onofrio. Ik heb veel positieve reacties gekregen van fans. Ze snapten het niet, Antwerp verzwakte zichzelf op die manier."

TAGS  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  Anderlecht

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024