Transfermarkt LIVE: Kadri naar Antwerp, onvoorziene vertrekker bij Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Kadri naar Antwerp, onvoorziene vertrekker bij Anderlecht?
Donderdag 03 augustus 2023 - 12:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Abdelkahar Kadri van KV Kortrijk is van zaakwaarnemer veranderd om deze zomer toch nog een toptransfer te forceren. Overmars ziet in hem de geknipte opvolger voor Calvin Stengs bij Antwerp.

*Bij paars-wit twijfelt Mario Stroeykens om zijn contract te verlengen. De kans is reëel dat de aanvaller deze zomer nog verkocht moet worden.

*Anderlecht wil Tochi Chukwuani overnemen van Lyngby BK uit Denemarken. Ook Trabzonspor en Sporting Lissabon zijn geïnteresseerd in de 20-jarige middenvelder.

*Ronny Deila hoopt er deze zomer nog een aantal versterkingen bij te krijgen bij Club Brugge. Er zullen weliswaar ook nog een hoop speler moeten vertrekken.

*AC Milan heeft een akkoord met Atalanta over een huurbeurt mét aankoopoptie voor Charles De Ketelaere. Hij zou er zelf voor openstaan om verhuurd te worden, maar de aankoopoptie vormt een struikelblok voor de Duivel.

Poll: Zou jij Stroeykens graag bij je favoriete JPL-team zien spelen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  RWDM

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024