Genkse fans kunnen hun ogen niet geloven na deze actie: "Veel te makkelijk"

Genkse fans kunnen hun ogen niet geloven na deze actie:
Zaterdag 04 mei 2024 - 21:39   I   door Redactie

Vanavond speelt Racing Genk in het Jan Breydelstadion tegen Cercle Brugge. Aan de rust staat het 3-1 voor Cercle Brugge. Genk verdedigt vandaag de vierde plaats.

Na twee zware nederlagen tegen Club Brugge wil Racing Genk vanavond tegen de andere stadsgenoot uit Brugge hun vorm terugvinden. Beide ploegen begonnen met aanvallende intenties en de eerste twee kansen op doel vlogen meteen binnen.

De eerste Genkse aanval werd fraai afgerond door Anouar Ait El Hadj, die met de buitenkant van zijn rechtervoet de 0-1 binnenkrulde. Enkele minuten later kwam De Vereniging meteen aan het doel van Vandevoordt. Lemaréchal nam de bal mooi op de slof en plaatste de bal ook in de bovenhoek. Er werd nog even gekeken naar mogelijk buitenspel, maar de VAR keurde het doelpunt goed.

In minuut 24 kwam Cercle Brugge zelfs op voorsprong na een doelpunt van Malamine Efekele. Hij scoorde zijn eerste doelpunt en kon de bal helemaal vrijstaand in het Genkse doel trappen. De supporters van Racing Genk konden hun ogen niet geloven na dit doelpunt. "Kaas met gaten," zei een supporter op X. Vlak voor het rustsignaal kan Cercle Brugge ook nog 3-1 maken via Thibo Somers. Ze vinden dat ze veel te makkelijk doelpunten slikken.

Poll: Is Wouter Vrancken volgend seizoen nog trainer van Racing Genk?