Anderlecht-fans krijgen gigantische domper te verwerken: "Hopelijk niet te erg!"

Anderlecht-fans krijgen gigantische domper te verwerken:
Zondag 05 mei 2024 - 19:21   I   door Redactie

Vanavond stond de kraker tussen Union en Anderlecht op het programma. Bij rust staat het 0-0 en de Anderlecht-fans kregen hiernaast nog eens een zware domper te incasseren.

Voor zowel Union als Anderlecht was deze wedstrijd van zeer cruciaal belang. We kregen tijdens de eerste helft 45 actievolle minuten te zien, waarbij beide ploegen de partij voorlopig in evenwicht houden. De Anderlecht-fans kregen echter wel een kleine domper te incasseren.

Zo zag de Paars-Witte aanhang aanvoerder Jan Vertonghen al vroeg de wedstrijd de strijd staken. Hij ging na een duel met een Union-speler op de grond zitten en werd vervolgens ook naar de kant gehaald. Zijn vervanger Federico Gattoni liet voorlopig nog geen steken vallen.

De Anderlecht-fans zijn er echter niet volledig van overtuigd dat Vertonghen echt met een blessure sukkelt: zij merkten hem wat bleekjes op en zagen hem ook kort overgeven. Naast hem werd Majeed Ashimeru ook kort onwel, maar die moest het veld niet verlaten.

Het wordt afwachten wie tijdens de tweede helft aan het langste eind zal trekken. We mogen ons echter opmaken voor een spannende en amusante tweestrijd.

Poll: Is het uitvallen van Vertonghen een grote aderlating voor Anderlecht?

TAGS  I  Union  I  Anderlecht  I  Jan Vertonghen

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024