Ivan Leko hard aangepakt: “Nooit is het zijn schuld”

Ivan Leko hard aangepakt: “Nooit is het zijn schuld”
Woensdag 08 mei 2024 - 15:00   I   door Redactie

Ivan Leko ligt onder vuur. De ex-coach van Club Brugge werd door Nordin Jbari hard aangepakt, na zijn onorthodoxe aanpak na de wedstrijd tegen OH Leuven.

Volgens La Dernière Heure hield Ivan Leko de spelers tot anderhalf uur na de wedstrijd tegen Leuven in de kleedkamer. Tijdens deze periode moest elke speler zijn prestatie evalueren en in drie minuten aangeven waar volgens hem het probleem lag, zonder onderbrekingen toe te staan.

Bij La Tribune werden echter vraagtekens gezet bij deze aanpak. Analist Nordin Jbari vindt dat Ivan Leko te veel de schuld bij zijn spelers legt. "Zijn boodschap de afgelopen weken is telkens geweest dat het de fout van de spelers is en niet van hem. Hij wil laten zien dat hij het probleem aanpakt. En volgens hem zijn de spelers het probleem."

Jbari is van mening dat Leko wat meer zelfreflectie zou moeten tonen. "Leko heeft bijna dezelfde balans als Hoefkens, die werd ontslagen vanwege een probleem. Hij moest dat probleem oplossen. Maar sinds zijn komst heeft Leko alleen maar vastgesteld en vragen gesteld. Hij moet echter met oplossingen komen!"

Poll: Is Ivan Leko wel de juiste trainer voor Standard?

TAGS  I  Ivan Leko  I  Nordin Jbari  I  Hoefkens

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024