Leegloop onvermijdelijk: Antwerp in de problemen

Leegloop onvermijdelijk: Antwerp in de problemen
Woensdag 08 mei 2024 - 21:00   I   door Redactie

Mark van Bommel wil heel graag afscheid nemen met een prijs, maar hetzelfde geldt voor veel spelers van Antwerp. Spelers die er volgend seizoen waarschijnlijk niet meer zullen zijn.

Antwerp kan de landstitel niet verlengen, maar donderdag kan het wel voor het tweede jaar op rij de beker winnen. De laatste keer dat een club (Club Brugge) hierin slaagde, was in 1995/1996. De Great Old wil nog één keer knallen met spelers, die volgend seizoen wellicht niet meer te bewonderen zijn op de Bosuil.

Neem bijvoorbeeld clubicoon Ritchie De Laet (35), wiens aflopende contract niet wordt verlengd. Zijn doel is om nog één keer te schitteren tegen Union en afscheid te nemen met een vierde prijs in twee jaar tijd. Davino Verhulst (36) bevindt zich in een vergelijkbare situatie, aangezien er ook voor hem geen nieuwe verbintenis in het verschiet ligt.

Ook Eliot Matazo (AS Monaco) en Owen Wijndal (Ajax) keren terug naar hun respectievelijke clubs. De kans dat de Nederlander volgend seizoen weer voor Antwerp speelt, lijkt echter reëel. Met Ayrton Costa lijkt er ook versterking op komst te zijn voor die positie. Voor Gyrano Kerk lijkt een extra jaartje er waarschijnlijk niet in te zitten, en het contract van Chidera Ejuke loopt af bij zijn Russische werkgever. Het is nog onduidelijk of Antwerp de winger een nieuw voorstel zal doen.

Poll: Eindigt Antwerp volgend seizoen boven Beerschot?

TAGS  I  Antwerp  I  Ritchie De Laet  I  Davino Verhulst  I  Eliot Matazo  I  Owen Wijndal  I  Ayrton Costa  I  Gyrano Kerk  I  Chidera Ejuke

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024