AA Gent-fans vallen achterover van uitspraken Vanhaezebrouck over droomwedstrijd tegen Tottenham: "5-0"

AA Gent-fans vallen achterover van uitspraken Vanhaezebrouck over droomwedstrijd tegen Tottenham:
Maandag 20 februari 2017 - 07:09   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck doet weer krasse uitspraken. Komend weekend speelt AA Gent tegen Moeskroen en na het gelijkspel op Standard kan en mogen de Buffalo's geen puntenverlies meer lijden.

"Ik heb na onze match tegen Standard tegen mijn groep ook over Moeskroen gesproken, maar je weet dat iedereen de focus op donderdag zal leggen. Het is niet zomaar een match tegen Tottenham, het is een match in een vol Wembley. In Gent wordt iedereen zot. En met Gent veel anderen. Heel België spreekt erover", aldus trainer Hein Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

Vanhaezebrouck doet uitspraken die de Gent-fans doen rillen. "Die match zal alle aandacht naar zich trekken, maar wat ook het resultaat is, daarna keren we terug naar de koude realiteit: om Play-off 1 te halen mogen we in de resterende drie competitiematchen niets meer laten liggen. Het is mijn taak om de focus van mijn spelers na Tottenham weer op Moeskroen te leggen. In die optiek zouden we op Wembley best met 5-0 verliezen. Dan is er noch euforie, noch grote ontgoocheling omdat we net naast de kwalificatie hebben gegrepen. (lacht) Maar uiteraard teken ik daar niet voor.”

TAGS  I  gent  I   vanhaezebrouck

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024