AA Gent-manager Michel Louwagie volgt Mehdi Bayat op

AA Gent-manager Michel Louwagie volgt Mehdi Bayat op
Woensdag 02 juni 2021 - 10:00   I   door Redactie

Terwijl AA Gent voor het seizoen van de wederopstanding staat en er heel wat werk op de plank ligt, vindt algemeen manager Michel Louwagie blijkbaar wel nog de tijd om zich met de Pro League bezig te houden.

Want Louwagie wordt de opvolger van Charleroi-voorzitter Mehdi Bayat die uit de Pro League stapt om zich meer te kunnen bezig houden met Charleroi. Eerder was al bekend dat Bayat het voor bekeken houdt als bondsvoorzitter.

"De Raad van Bestuur van de Pro League besloot vandaag dat Michel Louwagie de nieuwe vertegenwoordiger van de Pro League wordt in de Raad van Bestuur van de Belgische voetbalbond", laat de Pro League weten. "Michel Louwagie neemt de plaats in van Mehdi Bayat die zijn mandaat neerlegt."

"Michel Louwagie zal de vierde vertegenwoordiger van de Pro League worden, naast Bruno Venanzi, Michael Verschueren en Peter Willems. Peter Willems neemt de plaats in van Mieke Declercq voor de resterende tijd van haar mandaat, nadat zij haar functie neerlegde."

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024