'AA Gent wil Club Brugge en Anderlecht aftroeven om JPL-smaakmaker'

'AA Gent wil Club Brugge en Anderlecht aftroeven om JPL-smaakmaker'
Maandag 03 augustus 2020 - 14:00   I   door Redactie

AA Gent leek na de komst van Tim Kleindienst klaar op de transfermarkt, maar dat is toch nog niet helemaal zo. De interesse in smaakmaker Jonathan David is enorm en ook Milad Mohammadi kan nog vertrekken.

De Iraniër kan naar Leeds en het Schotse Glasgow Rangers, er zou zelfs gesproken worden over een mooie transfersom van 7 miljoen euro. Na de komst van Charleroi-sterkhouder Nurio Fortuna kan AA Gent het vertrek van Mohammadi wel opvangen.

Dat wil niet zeggen dat er geen vervanger zal worden aangetrokken. In het verleden hoopte AA Gent om Gideon Mensah los te weken bij Red Bull Salzburg. De Oostenrijkse topclub besloot uiteindelijk om hem een jaar bij SV Zulte Waregem te stallen en daar deed hij het uitstekend. Mensah stond in de afgelopen weken in de belangstelling van Club Brugge, KRC Genk en Anderlecht, maar al deze clubs kozen voor andere pistes. Zo zou een transfer naar de Ghelamco Arena in de komende weken toch weer een optie kunnen worden.

Poll: Zou Mensah een goede vervanger zijn voor Mohammadi?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  SV Zulte Waregem  I  Red Bull Salzburg  I  Sporting Charleroi  I  Glasgow Rangers  I  Leeds United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024