'AA Gent wil smaakmaker van Jupiler Pro League wegkapen'

'AA Gent wil smaakmaker van Jupiler Pro League wegkapen'
Maandag 18 januari 2021 - 15:00   I   door Redactie

Het is AA Gent menens om zich te versterken deze wintermercato. En omdat er geen tijd te verliezen valt, richt het zijn pijlen op een speler die geen aanpassingsperiode nodig heeft.

Dan kom je automatisch in de Jupiler Pro League uit. En een naam die de Buffalo's al eerder in het vizier hadden: Xavier Mercier, de smaakmaker van OHL. De 31-jarige Fransman is dit seizoen één van de revelaties van het seizoen, maar bovenal een speler die perfect in het syteem van Hein Vanhaezebrouck zou passen. 

Mede door de concurrentie van KRC Genk en enkele ploegen uit het Midden-Oosten was de piste Mercier in Gent even minder nadrukkelijk in beeld, maar de resultaten van de jongste weken hebben de hoogdringendheid van een versterking weer duidelijk gemaakt. Dat wordt in het Gentse bevestigd.

Schrijvers

Nu OHL Siebe Schrijvers heeft binnengehaald, stijgen de kansen dat de Leuvens club Mercier kan laten gaan. Zeker omdat de spelmaker zelf al heeft aangegeven dat het nu het moment is als hij nog een grote transfer wil maken. Afwachten hoe de zaken deze week evolueren.

 

Poll: Is de komst van Mercier voldoende voor AA Gent om er weer bovenop te komen?

TAGS  I  AA Gent  I  OHL  I  KRC Genk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024