'Absolute toptransfer springt af bij Club Brugge'

'Absolute toptransfer springt af bij Club Brugge'
Donderdag 21 maart 2019 - 17:34   I   door Redactie

Het is voorlopig nog even wachten tot het geweld in play-off 1 losbarst, maar ondertussen zijn sommige Belgische clubs al bezig met volgend seizoen. Zo ook Club Brugge.

Voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert beseffen maar al te goed dat enkele smaakmakers komende zomer gaan vertrekken bij Club Brugge. Denk maar aan Wesley Moraes, Stefano Denswil en Arnaut Danjuma.

Die laatste werd, ondanks zijn aanslepende blessure, nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar AC MilanDe Rossoneri wilde in januari al meer dan 10 miljoen euro neertellen voor de Nederlander.

Milan wacht af

Italiaanse media melden dat Danjuma, nu hij opnieuw fit is, opnieuw werd aangeboden bij Milan. Dat heeft nu evenwel een afwachtende houding aangenomen. Bij Milan willen ze eerst en vooral zien hoe Danjuma straks in play-off 1 presteert.

Voorlopig is een transfer niet aan de orde voor de roemrijke Milanese club. De scouts van Milan volgen immers ook tal van andere spelers. En zo springt de absolute toptransfer voor Danjuma voorlopig af. Bij Club Brugge zullen dat ongetwijfeld niet zo erg vinden.

Poll: Gaat Danjuma het op termijn tot bij een Europese topclub schoppen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024