'Als deze ploeg Play-Off I haalt heeft Club Brugge een probleem'

Dinsdag 26 december 2017 - 23:30   I

Club Brugge sloot 2017 vandaag af met een 4-2 zege tegen Moeskroen. Een overwinning waarmee Club een straffe reeks in Jan Breydel maar blijft verderzetten.

Vlot liep het wel niet en dat hadden veel fans niet verwacht. In de eerste helft had Moeskroen eigenlijk alles onder controle en was de voorsprong voor de bezoekers niet eens onverdiend. Na de rust (en tegen 10 spelers) kon Club de zaken wel nog rechtzetten.

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat Club een moeilijke wedstrijd beleefde tegen Moeskroen. Eerder dit seizoen verloor Club op Le Cannonier en kregen Leko en zijn jongens toch een stevige tik. Club heeft het (ook traditioneel gezien) dus moeilijk tegen de ploeg van Rednic.

In Brugge hopen ze dus dat Moeskroen die top 6 niet haalt want dan hebben ze er twee moeilijke wedstrijden bij. Al lijkt niets of niemand Club Brugge dit seizoen veel in de weg te zullen leggen.

Poll: Haalt Moeskroen Play-Off I?