'Anderlecht en Coucke kondigen onmiddellijk belangrijk nieuws aan'

'Anderlecht en Coucke kondigen onmiddellijk belangrijk nieuws aan'
Vrijdag 22 december 2017 - 14:11   I  

Vanavond speelt Anderlecht een belangrijke wedstrijd tegen Eupen, maar vooral de persconferentie van Anderlecht en Coucke om 15u zal veel nieuwsgierigen naar Anderlecht lokken vanavond.

Er zijn dan ook heel wat vragen die nog steeds niet beantwoord werden. Vragen waarop we straks wellicht een antwoord krijgen. Dat verwachten veel fans en journalisten toch.

Zo is er nog steeds wat mist omtrent de overname zelf. Waarom koos Anderlecht exact voor Coucke en niet voor de andere kandidaten. En vooral hoe komt het dat Coucke dit zo lang geheim heeft kunnen houden.

Dan is er ook nog de toekomst van KV Oostende die wellicht zal besproken worden. Want nu zal KVO zonder Coucke verder moeten, tenzij hij via een speciale constructie bij beide ploegen actief blijft, wat zeer onrealistisch lijkt.

Ook de toekomst van Herman Van Holsbeeck is momenteel nog onzeker. Volgens sommigen zou Michael Vanden Stock de taak van manager overnemen, maar ook dat zijn voorlopig nog geruchten.

De persconferentie zal hopelijk antwoorden bieden op deze vragen en zoveel meer. Coucke kennende zal hij wellicht zo eerlijk en duidelijk mogelijk antwoorden op allerhande vragen.

Poll: Welke vraag wil u vooral beantwoord zien?

TAGS  I  Coucke  I   Anderlecht  I   KV Oostende

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024