'Anderlecht-fans bij verrassing genomen, nieuwe aanwinst traint al mee'

'Anderlecht-fans bij verrassing genomen, nieuwe aanwinst traint al mee'
Maandag 18 januari 2021 - 07:00   I   door Redactie

Anderlecht gaat op de ingeslagen weg verder. Versterking worden zo creatief mogelijk aangetrokken en als op die manier ex-spelers kunnen aangetrokken worden is dat meegenomen.

La Dernière Heure weet dat Hotman El Kababri een opvallende aanwezige was op de training bij Anderlecht. Precies één jaar geleden trok hij de deuren nochtans achter zich dicht voor een verhuis naar Zulte Waregem. Alleen zorgde corona ervoor dat hij daar nooit in actie kwam. 

Tijdens de zomer werd hij vervolgens uitgeleend aan Lierse Kempenzonen. Maar ook daar kon hij geen speelminuten verzamelen. Omdat Zulte Waregem hem niet terugwil, heeft de 20-jarige rechtsback zich dan maar aangeboden bij ex-club Anderlecht

Contract

Paars-wit ging naar verluidt gretig op dat aanbod in, omdat het al een goede ervaring met Mohamed Bouchouari achter de rug heeft. Nog een gewezen jeugdspeler op zoek naar een nieuwe club, die 'gewoon' kwam meetrainen, maar vervolgens een contract kreeg. Voorlopig traint El Kababri wel enkel mee met de beloften.

Maar er wordt gefluisterd dat het met hem wel eens even snel zou kunnen gaan als met Bouchouari. In dat geval heeft Anderlecht alweer een nieuwe aanwinst beet. De aankondiging dat El Kababri mogelijk een contract kan versieren, was voor de fans alleszins een verrassing. Of het een aangename wordt, valt nog af te wachten.

Poll: Moet Anderlecht El Kabari aantrekken?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024