'Anderlecht gaat vol voor Turkse international'

'Anderlecht gaat vol voor Turkse international'
Maandag 01 januari 2018 - 22:44   I  

Anderlecht zal zich deze transferperiode fors willen versterken. Vooral in de aanval en op de flanken mag er heel wat bijkomen. Volgens Turkse media zou RSCA nu proberen om Ozan Tufan van Fenerbahce te halen.

De 22-jarige Turk is een groot talent in eigen land en heeft al heel wat caps achter zijn naam staan. Toch komt hij niet meer voor in de plannen van Aykut Kocaman en mag de Turkse international dan ook vertrekken.

Iedereen verwacht dat Tufan naar Italië of Spanje zal vertrekken, maar nu zou ook Anderlecht zich graag willen versterken met de speler. Bij voorkeur speelt Tufan op het middenveld (hij kan zowel aanvallend als verdedigend gebruikt worden), maar ook als rechterflankspeler kan hij uit de voeten. Wellicht is het net op die positie dat RSCA hem zal willen uitspelen, al zou hij ook als vervanger van Dendoncker gehaald kunnen worden. Die is waarschijnlijk aan zijn laatste seizoen bij paars-wit bezig.

Volgens Turkse media zou de speler om en bij de 5 miljoen euro moeten kosten. Een hoog bedrag, maar met de recente overname van Coucke is er wel wat kapitaal bijgekomen in Anderlecht.

Poll: Zou hij een goede versterking zijn?

TAGS  I  Tufan  I   Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024