Anderlecht krijgt nieuws: 'Meer dan 20 miljoen waard'

Anderlecht krijgt nieuws: 'Meer dan 20 miljoen waard'
Woensdag 21 maart 2018 - 19:10   I  

Marc Coucke werd onlangs de nieuwe voorzitter van RSC Anderlecht. Het spreekt voor zich dat de Belgische zakenman in de nabije toekomst enkele veranderingen zal doorvoeren in het Constant Vanden Stockstadion en op het oefencomplex in Neerpede. Daarnaast lijkt Coucke zich alvast in de handen te mogen wrijven, en dat dankzij één speler in het bijzonder.

Zo heeft Anderlecht met Mohammed Dauda een goudklompje in de rangen lopen. De 20-jarige aanvaller was dit seizoen bij de beloften al goed voor 29 doelpunten, 15 daarvan maakte hij zelfs in de voorbije acht wedstrijden. Straffe cijfers en kenners dichten Dauda dan ook een grote toekomst toe.

Volgens manager Sacha Empacher is Dauda stilaan klaar voor het grote werk. "Als je 29 doelpunten maakt in 25 duels, dan ben je de beloftencompetitie ontgroeid”, klonk het al in Het Nieuwsblad. “Hij heeft nu matchen op het hoogste niveau nodig. Hopelijk kan dat bij Anderlecht. Anders kan een uitleenbeurt of een andere oplossing noodzakelijk zijn."

In makelaarskringen werd ondertussen al een prijs op het hoofd van Dauda gekleefd. Zo zou de Ghanese aanvaller op termijn maar liefst 20 miljoen euro waard kunnen zijn. Marc Coucke en co wrijven zich alvast in de handen. Nu moet Dauda het enkel en alleen nog kunnen waarmaken op het hoogste niveau.

Poll: Zal Dauda doorbreken bij Anderlecht?

TAGS  I  Dauda  I   Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024