'Anderlecht mag alweer topper schrappen van transferlijst'

'Anderlecht mag alweer topper schrappen van transferlijst'
Vrijdag 12 januari 2018 - 15:45   I  

Anderlecht is nog steeds op zoek naar versterkingen. Vanhaezebrouck vertelde nog maar net dat hij voorin weinig concurrentie heeft. Een offensieve speler naar Anderlecht halen is dan ook een prioriteit voor Anderlecht.

Bij Charleroi lopen er heel wat goede offensieve spelers rond. Met Lukebakio en Rezaei lopen er alvast twee toppers rond die een stapje hoger wel verdienen. Maar vooral Benavente lijkt geboren om in het Astridpark te spelen. Dat liet hij net voor de winterstop nog zien door Deschacht in het Constant Vanden Stockstadion te poorten. 

Toch lijkt Benavente enkel en alleen met Charleroi in zijn hoofd te ziiten. Met Charleroi én met de nationale ploeg. Benavente hoopt namelijk met Peru naar het WK in Rusland te trekken, waar hij met Denemarken, Australië én Frankrijk in een zeer mooie poule zou terechtkomen.

"Er rest wel nog wat tijd, maar ik hoop dat ik in maart mijn kans krijg om me te bewijzen in de vriendschappelijke wedstrijden. Het zou misschien wel de laatste kans kunnen worden als ik nog kans wil maken op een selectie voor het WK. Ik denk trouwens wel dat ik er bij zal zijn", aldus Benavente in La DH.

Met die wil om naar het WK te gaan lijkt het erop dat Benavente in de winter niet meer van ploeg zal willen veranderen. Hij heeft het vertrouwen van Mazzu gekregen en speelt nu in een systeem dat hem ligt. Naar Anderlecht trekken, waar het systeem anders is en waar hij zal moeten knokken voor zijn plek, lijkt dan ook een veel te groot risico te gaan worden.

Poll: Verdient Benavente een selectie?

TAGS  I  Charleroi  I   Anderlecht  I   Benavente

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024