'Anderlecht-sterkhouder mag het vergeten en wordt aan de kant geschoven'

'Anderlecht-sterkhouder mag het vergeten en wordt aan de kant geschoven'
Zaterdag 22 januari 2022 - 07:00   I   door Redactie

Lisandro Magallán is uitgegroeid tot één van de sterkhouders van Anderlecht. Hij wordt gehuurd van Ajax, maar zijn huurperiode bij Anderlecht loopt na het seizoen af. De vraag is wat paars-wit met hem zal doen: overkopen of laten gaan.

De Argentijnse verdediger had zelf al aangegeven dat hij zich bijzonder goed voelt bij Anderlecht en dat hij een verlengd verblijf wel ziet zitten. Het probleem is dat de recordkampioen weinig financiële middelen heeft. Als ze hem definitief willen overnemen, moeten ze 5 miljoen euro betalen aan Ajax.

En dat is een hoop geld. Zeker voor een 29-jarige speler. Dat past niet echt bij de filosofie van Anderlecht en dus heeft het er alle schijn van dat ze hem gewoon laten terugkeren naar Ajax. Daarna kunnen ze kiezen voor Hannes Delcroix of Zeno Debast.

Mogelijke deal

Of Anderlecht kan misschien iets met Ajax regelen, waardoor ze minder moeten betalen. Magallán lijkt immers niet in de plannen voor te komen bij de Amsterdammers en dat zou er wel eens voor kunnen zorgen dat ze hun verkoopprijs laten zakken.

Poll: Voor hoeveel zou jij Magallán overnemen van Ajax?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ajax

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024