Anderlecht-supporters kijken op: Belangrijk nieuws met oog op play-off 2

Anderlecht-supporters kijken op: Belangrijk nieuws met oog op play-off 2
Woensdag 29 maart 2023 - 20:30   I   door Redactie

In de Jupiler Pro League staan er nog vier speeldagen in de reguliere competitie op het programma. Zowel de strijd om play-off 1, als die om play-off 2 is bijzonder spannend.

Anderlecht staat momenteel op de achtste plaats, maar Charleroi heeft een match minder gespeeld en volgt op amper één puntje. In de strijd om play-off 2 moet er binnenkort een belangrijke knoop doorgehakt worden.

Nadat Charerloi-KV Mechelen op 12 november stilgelegd werd omdat de Waalse fans zich misdragen hadden, hadden de meeste voetbalfans een forfaitnederlaag voor Charleroi verwacht. Ze kwamen bedrogen uit.

Scheidsrechter Boterberg had niet de juiste procedure gevolgd, dus het Disciplinair Comité besloot om de match achter gesloten deuren te laten herspelen. KV Mechelen én het Bondsparket gingen weliswaar niet akkoord.

BAS

Ze gingen in beroep bij het BAS, dat woensdag een eerste knoop heeft doorgehakt. Bij Belga lieten ze namelijk weten dat de zaak op 7 april behandeld zal worden. De beslissing zal alvast grote gevolgen hebben met het oog op play-off 2.

Poll: Wat is volgens jou de juiste beslissing?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi  I  KV Mechelen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024