'Anderlecht ziet eerste sterkhouder vertrekken, Van Crombrugge weg na dit seizoen'

'Anderlecht ziet eerste sterkhouder vertrekken, Van Crombrugge weg na dit seizoen'
Woensdag 21 april 2021 - 14:00   I   door Redactie

Hendrik Van Crombrugge ligt op dit moment nog altijd in de lappenmand, maar de kans dat de Anderlecht-supporters de doelman nog in paars-wit shirt aan het werk zien, is naar verluidt nihil.

In en rond Anderlecht klinkt het immers dat Van Crombrugge voor zichzelf heeft uitgemaakt dat zijn verhaal in het Lotto Park na dit seizoen eindigt. De doelman droomt van een avontuur bij een grotere club in een grotere competitie.

Niet de eerste keer dat die geruchten weerklinken, maar ze verdwenen snel naar de achtergrond toen de keeper maar bleef sukkelen met een hardnekkige blessure. Maar nu het einde van het seizoen nadert, zou het er ook effectief van gaan komen.

Van Crombrugge tekende bij Anderlecht eind vorig jaar nog een contractverlenging tot 2025, maar dat was voor de clubleiding eerder een strategische zet om nog munt te kunnen slaan uit een transfer.

Rode Duivel

Met de financiële moeilijkheden in het achterhoofd zal paars-wit sowieso meewerken aan een lucratieve verkoop van zijn sterkhouder. Er werd/wordt gehoopt op een transfersom rond tien miljoen euro. Niet onrealistisch, gezien het feit dat Van Crombrugge ook het statuut van Rode Duivel had voor zijn blessure. 

Poll: Zou het vertrek van Van Crombrugge een verlies zijn?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024