Anderlecht zwaar onder vuur: "Een grote club onwaardig"

Anderlecht zwaar onder vuur:
Donderdag 11 januari 2018 - 19:00   I   door Redactie

Hugo Camps is niet mals voor Anderlecht. De hele toestand rond de transfers, de overname en Herman Van Holsbeeck zit de columnist van Het Laatste Nieuws hoog.

"De afspraak dat Coucke pas in maart operationeel wordt bij Anderlecht is een dwaze beslissing geweest die een interregnum van woudlopers heeft gecreëerd. Niemand weet nog wat hem te doen staat", aldus Camps. "We kunnen rustig noteren dat Anderlecht in het huidige vacuüm aan structuur en leiderschap de titel definitief aan het kwijtspelen is. De heersende flou artistique in de huishouding is een grote club onwaardig."

"Herman Van Holsbeeck is het niet aan te rekenen. Teksten als "ik saboteer Anderlecht niet" had hij beter niet uitgesproken. Armzalig verweer, voorschot op het niets. Hij had de eer aan zichzelf moeten houden. Zijn opvolger is tenslotte bekend: Luc Devroe. Rechtlijnige man, geen elleboogstoten. Schuw maar aimabel. Anders dan Van Holsbeeck heeft Devroe nooit de publiciteit moeten opzoeken. Hij is blanco, lekker onbespoten."

Poll: Had Coucke meteen moeten overnemen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Camps  I   Coucke

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024