Anthuenis: "Deze 3 clubs zijn de smaakmakers in de JPL"

Anthuenis:
Maandag 13 augustus 2018 - 12:30   I   door Redactie

Aimé Anthuenis stipt drie clubs aan die hem in de openingsfase van het nieuwe seizoen kunnen bekoren. Hij stipt bij Anderlecht ook aan hoe goed Thomas Didillon is. De nieuwe doelman van paars-wit blijkt een voltreffer te zijn.

"Vorig jaar was een uitzondering, dit seizoen verloopt tot dusver ‘normaal’. Dan heb ik het over het klassement en de topploegen, die nu wel punten pakken volgens hun budget en mogelijkheden. Anderlecht, Genk en Club Brugge zijn voorlopig de smaakmakers van de competitie", zegt Anthuenis tegenover De Zondag.

"Dimata en Santini scoorden samen al elf keer voor Anderlecht en ook doelman Didillon toonde tegen Charleroi dat hij veel klasse bezit. Genk startte met zeven nieuwe spelers in vergelijking met de Europese opdracht en bracht de klus in Oostende toch tot een goed einde. Het toont aan dat het een hele brede kern heeft, met veel mogelijkheden."

Dan is er nog club Brugge. "Club Brugge speelde Kortrijk eenvoudig weg. Het was volgens mij een voorbode voor veel thuismatchen van Club dit seizoen, alhoewel er zeker nog moeilijkere tegenstanders dan Kortrijk zullen zijn. De afwezigheid van Wesley werd bovendien goed opgevangen", weet Anthuenis.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024