Anthuenis verrast: "Hij is een grote kanshebber voor de trofee Raymond Goethals"

Anthuenis verrast:
Zondag 19 november 2017 - 10:03   I  

Zoals elke zondag geeft Aimé Anthuenis in De Zondag zijn kijk op de zondag. Vandaag staat Club Brugge-Waasland-Beveren op het programma, een duel tussen vrienden Leko en Clement.

Anthuenis merkt op dat beide heren het uitstekend doen bij hun club. Niet alleen Leko levert goed werkt bij leider Club Brugge, maar ook Clement laat Waasland-Beveren voetballen op een niveau dat ze al een lange tijd niet meer hebben gezien op de Freethiel.

"Clement doet het als hoofdtrainer zeer goed bij Waasland-Beveren waar hij zijn ploeg aanvallend en herkenbaar voetbal laat spelen. Ook Leko was speler bij Club en doet het als trainer uitstekend. Binnenkort wordt de trofee Raymond Goethals uitgereikt. Beide heren zullen hoog eindgen in de rangschikking", aldus Anthuenis.

Dat Leko kans maakt op die trofee is niet zo verwonderlijk. Leko staat met Club aan de leiding én deed het vorig seizoen met STVV ook al zeer goed. Voor Clement zijn het de eerste maanden als T1, maar hij maakt wel indruk. Toch blijft het verrassend dat Anthuenis ook hem als kanshebber ziet voor de prijs. De trofee Raymond Goethals is een prijs die wordt uitgereikt aan de trainer die de grinta en de visie van legende Goethals het best belichaamd.

Poll: Wie is volgens u de beste trainer van de twee?

TAGS  I  Leko  I   Clement  I   Waasland-Beveren  I   Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024