Antwerp-keeper Jean Butez spreekt zich uit over transfer naar Club Brugge

Antwerp-keeper Jean Butez spreekt zich uit over transfer naar Club Brugge
Woensdag 20 april 2022 - 11:00   I   door Redactie

Dat Antwerp überhaupt in play-off 1 zit, daar verbazen veel waarnemers zich nog steeds over. Maar dan komt doelman Jean Butez mee in beeld.

Want de Franse doelman had met zijn uitstekende prestaties een groot aandeel in de kwalificatie. En zeggen dat hij voor hetzelfde geld voor... Club Brugge had kunnen spelen. Maar het was zijn toenmalige club Moeskroen die de keeper in 2019 een transfer naar blauw-zwart ontnam.

Wat hem ontzettend kwaad maakte. "Absoluut", keert hij in Het Nieuwsblad terug op die gebeurtenis. "Moeskroen was te gulzig." Al heeft hij zich er nu mee verzoend. Meer zelfs: "Maar uiteindelijk was het een geluk bij een ongeluk. Misschien was de stap naar Club Brugge te groot gebleken."

Vooral omdat blauw-zwart toen Champions League speelde. "Voor mij was het interessant om samen met Antwerp te groeien", vervolgt Butez. "Ik moet Moeskroen wellicht bedanken dat ze toen zes miljoen euro vroegen voor mij. Vandaag ben ik een van de beste doelmannen van België en mag ik zelfs verder kijken."

Poll: Had je Butez graag bij Club Brugge gezien?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024