Antwerp-speler Stallone Limbombe neemt drastisch besluit over toekomst

Antwerp-speler Stallone Limbombe neemt drastisch besluit over toekomst
Maandag 19 maart 2018 - 16:47   I  

Zijn broer, Anthony Limbombe, mag momenteel genieten van de Rode Duivels. Stallone daarentegen is momenteel met Antwerp op stage, waar hij Bölöni kennende, hard aan het zwoegen is. Ook deze Limbombe speelt een uitstekend seizoen en is vooral de laatste weken in bloedvorm. Bij Antwerp zullen ze hun best moeten doen op de vinnige speler te houden op het einde van het seizoen.

Een selectie bij de Rode Duivels zit er voor Stallone Limbombe dan weer niet in. Dat verklapte zijn broer Anthony vandaag voor de camera van VRT NWS en VTM Nieuws. Anthony Limbombe koos dan wel voor een avontuur bij de Rode Duivels, Stallone zal eerder voor Congo kiezen.

Op de vraag van Peter Vandenbempt wat Stallone vond van de selectie van zijn broer was Anthony heel duidelijk: "Hij was heel trots, hij is momenteel op stage. Hij heeft ook nog gezegd dat eentje voor België kiest en de andere voor Congo. Hij komt dus niet", aldus Anthony Limbombe.

Ook Anthony twijfelde

Ook Anthony Limbombe twijfelde even over die keuze, al ging zijn voorkeur wel uit naar de Rode Duivels. Als een selectie uitbleef had hij misschien wel voor Congo kiezen. Dat liet hij enkele weken geleden nog weten. Nu lijkt zijn keuze voor de Duivels alvast definitief.

"Congo een optie? Dat weet ik niet. Ik denk daar eigenlijk niet zoveel over na. Vanuit de omgeving zegt er niemand iets over. Misschien later, dat weet je nooit. Eerst bij België proberen", aldus Limbombe in Sport/Voetbalmagazine.

 

Poll: Zou ook Stallone een selectie kunnen afdwingen bij België?

TAGS  I  Stallone Limbombe  I   Antwerp  I   Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024