Antwerp zet enorme stap richting PO1, Standard verliest in slotseconde

Woensdag 27 december 2017 - 22:23   I

Antwerp deed woensdagavond een goede zaak in de strijd om play-off 1, Standard werd opgezadeld met een zware kater. De plekjes in de top 6 worden stilaan erg duur.

STVV - Antwerp 0-3

Antwerp blijft het uitstekend doen en won nu ook op het veld van STVV. De klus was aan de rust al geklaard. Eerst Limombe, de broer van, en later Yatabaré. In de tweede helft liet die laatste zelfs nog de kans op 0-3 liggen. In het absolute slot zorgde Owusu toch voor het derde doelpunt.

Door deze zege blijft de Great Old in het spoor van Anderlecht en mag het toch stilaan aan play-off 1 beginnen denken. Voor STVV wordt het nog erg spannend.

KV Kortrijk - Standard 2-1

Standard had het helemaal niet makkelijk in West-Vlaanderen en moest het vlak voor rust zelfs met 10 doen na een rode kaart voor Agbo. Toch waren het de Rouches die halverwege de tweede helft op voorsprong kwamen na een penalty van Marin. Maar ze konden de voorsprong niet vasthouden, KVK maakte vlak voor tijd gelijk via een own-goal van Cavanda. In het absolute slot zorgde Perbet zelfs nog voor de 2-1

Poll: Halen Standard én Antwerp play-off 1?