Arsenal in zéér vieze papieren na verrassende nederlaag

Zondag 14 januari 2018 - 16:17   I

Arsenal mocht vanmiddag op bezoek bij Bournemouth, dat net boven de degradatiezone hing. Puntenverlies kon Arsenal zich niet meer permitteren, want de voeling met de top 5 en Europees voetbal dreigde het anders te verliezen.

Alexis Sanchez zat niet in de selectie. De Chileen sukkelt met 'transferitis'. Bij zijn afwezigheid probeerde Hector Bellerin het dan maar te forceren. Met succes, want net na de rust bracht hij Arsenal op voorsprong.

Bournemouth vocht echter terug en  Wilson kon de bordjes in minuut 70 alweer gelijk hangen. Om het nog erger te maken scoorde Jordon Ibe enkele minuten later de 2-1, die ook volstond voor de zege.

Tottenham loopt op die manier al vijf punten uit op Arsenal. Wenger zal het nu wellicht mogen uitleggen en wellicht volgt er dan ook nog wat in de wintermercato.

Poll: Moet Wenger vertrekken?