Aster Vranckx zet deur open voor overstap naar déze Belgische topclub

Aster Vranckx zet deur open voor overstap naar déze Belgische topclub
Zaterdag 06 maart 2021 - 10:00   I   door Redactie

Aster Vranckx (18) versierde vlak voor de jaarwisseling een transfer naar het Duitse VfL Wolfsburg. De beloftevolle middenvelder blijft tot eind dit seizoen bij KV Mechelen, maar daar had hij het de jongste tijd wel een pak moeilijker om uit te blinken.

Dit kalenderjaar kwam Vranckx nog maar nauwelijks aan spelen toe. De jongeling moet zich vooral tevreden stellen met een plaats op de bank en invalbeurten. En zo rijst de vraag of Vranckx wel klaar is voor zijn avontuur bij Wolfsburg.

Mocht het volgend seizoen nog niet lukken bij Wolfsburg, dan kan in onderling overleg beslist worden om Vranckx te verhuren aan een Belgische topploeg. Tal van topteams uit de Belgische competitie aasden immers ook op Vranckx.

"Er was interesse van Anderlecht"

In een gepsrek met La Dernière Heure zet Vranckx de deur alvast wagenwijd open voor een overstap naar... Anderlecht. “Ik ben nooit naar het stadion geweest om een match van Anderlecht bij te wonen en ik had geen RSCA-idool. Maar als jong ventje was ik wel supporter van Anderlecht. Het was mijn favoriete ploeg."

Toen Vranckx na verloop van tijd een begenadigd voetballer bleek te zijn, toonde Anderlecht zelfs interesse in hem. “Toen ik in de jeugd van KV Mechelen speelde, was er interesse van Anderlecht. Die interesse werd echter nooit concreet”, besluit Vranckx.

TAGS  I  KV Mechelen  I  Wolfsburg  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024