Bale meteen van goudwaarde voor Real Madrid tegen Al-Jazira

Woensdag 13 december 2017 - 19:53   I

Vanavond nam Real Madrid het op tegen Al-Jazira in de wereldbeker voor clubs. Real Madrid bibberde, maar won uiteindelijk verdiend met 1-2.

De eerste helft was eigenlijk helemaal voor Real Madrid, maar de doelman van Al-Jazira, Ali Khaseif, trok alle aandacht naar zich toe. Hij pakte uit met de ene wereldsave na de andere en Real Madrid werd helemaal gek.

Iets later werd het zelfs nog gekker, toen Al-Jazira, met Boussoufa in de basis, gevleid op voorsprong kwam. Een stunt leek in de maak.

In de tweede helft zette Real Madrid echter orde op zaken. Eerst kwam het nog met de schrik vrij toen Boussoufa de 2-0 maakte, maar zijn doelpunt werd 3 minuten later toch afgekeurd door de scheidsrechter. Ronaldo hing de bordjes nadien op gelijke hoogte met een lekkere knal. De redder werd uiteindelijk Bale, die net terug was uit blessure. Na een mooie aanval trapte hij de bal netjes in het hoekje. Zo vierde Bale zijn terugkeer met het winnende doelpunt. Al-Jazira kan het tornooi met opgeheven hoofd verlaten.

Poll: Is Bale een belangrijke speler voor Real Madrid?