‘Barcelona maakt na Champions League-finale eerste toptransfer bekend’

‘Barcelona maakt na Champions League-finale eerste toptransfer bekend’
Zaterdag 15 mei 2021 - 20:00   I   door Redactie

FC Barcelona heeft een redelijk turbulent seizoen achter de rug. Volgend seizoen wil Barça beter voor de dag komen en dus maakt men in Camp Nou werk van versterking. De eerste zomertransfer zou alvast in kannen en kruiken zijn.

TyC Sports meldt dat Barcelona een akkoord heeft met Sergio Agüero (32). De Argentijnse spits is einde contract bij Manchester City en zal in de zomer transfervrij overstappen naar Barça. Dat nieuws lekte vroegtijdig uit.

Op vraag van Agüero maakt Barcelona de deal voorlopig nog niet bekend. Na de Champions League-finale, waarin Manchester City het opneemt tegen Chelsea, zal Barça de komst van Agüero aankondigen.

Agüero werd in de voorbije weken aan tal van (top)teams gelinkt. Dat hij finaal voor een verhuis naar Barcelona kiest, is echter geen al te grote verrassing. De Catalaanse grootmacht aast al langer op Agüero en de spits wil zelf ook heel graag terug naar Spanje.

Messi

Met Lionel Messi (33) is bovendien ook de boezemvriend van Agüero actief in Camp Nou. Nu al wordt gefluisterd dat Messi door de nakende komst van Agüero zijn contract bij Barcelona toch zou willen verlengen. Afwachten...

TAGS  I  Barcelona  I  Chelsea  I  Manchester City

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024