'Barcelona wil zich versterken met smaakmaker uit Jupiler Pro League'

'Barcelona wil zich versterken met smaakmaker uit Jupiler Pro League'
Maandag 12 november 2018 - 10:07   I  

FC Barcelona is continu in beweging en altijd weer op zoek naar versterking. In zijn zoektocht naar vers bloed is de Catalaanse topclub nu uitgekomen bij een speler uit de Belgische competitie. Barça zou zijn oog laten vallen hebben op… Sander Berge.

De 20-jarige Berge is de rots in de branding bij KRC Genk, dat momenteel de ranglijst in de Jupiler Pro League aanvoert. De Noor is een onverzettelijke verdedigende middenvelder en beschikt bovendien over een goed hoofd en goede voeten. Iets wat ze ook bij Barcelona hebben opgemerkt.

De scouts van de Spaanse landskampioen zien in Berge een jonger en goedkoper alternatief voor Adrien Rabiot (PSG) en Frenkie de Jong (Ajax). Barcelona onderzoekt momenteel wat Berge precies zou moeten kosten.

Meer dan 15 miljoen?

In het verleden toonden ook al andere grote clubs zoals Sevilla en Arsenal interesse in Berge. Bij Genk zijn ze bereid om na afloop van het huidige seizoen te onderhandelen over een eventueel vertrek van Berge. Eén ding is duidelijk: de Noor zal flink wat miljoenen - meer dan 15? - in het laatje moeten brengen.

Poll: Is Berge goed genoeg voor Barcelona?

TAGS  I  KRC Genk  I  Barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024