Bart Verhaeghe reageert woedend na nederlaag van Club Brugge in Genk

Bart Verhaeghe reageert woedend na nederlaag van Club Brugge in Genk
Maandag 10 mei 2021 - 11:30   I   door Redactie

Club Brugge leek zichzelf met sprekend gemak te gaan opvolgen als kampioen van België, maar niets is minder waar. Op het veld van KRC Genk zakte blauw-zwart "als een pudding in elkaar", om het met de woorden van coach Philippe Clement te zeggen.

Dat Club Brugge het in de allesbeslissende fase van het seizoen compleet laat afweten, zit ook voorzitter Bart Verhaeghe erg hoog. Hij was naar verluidt niet om aan te spreken na afloop van het duel in en tegen Genk. Verhaeghe vindt het onbegrijpelijk dat Club niet beter voor de dag kwam.

De voorzitter ventileerde zijn ongenoegen en woede, en dat hebben de mensen rondom hem geweten. Verhaeghe vond de prestatie van de ploeg in de Luminus Arena beneden alle peil. Club Brugge-onwaardig. Een schande zelfs.

Bekerfinale

Het was van de verloren bekerfinale tegen Antwerp geleden dat Verhaeghe zó teleurgesteld werd door zijn ploeg. Na die verloren bekerfinale ging Verhaeghe de spelers op hun plichten wijzen. In principe zal hij dat nu niét doen.

De voorzitter wil wel absoluut een reactie zien van de spelers. Philippe Clement zal die boodschap moeten overbrengen op zijn groep, niet de voorzitter. De sterkhouders moeten nu opstaan en tonen waarom ze bij Club Brugge spelen. Te beginnen nu donderdag, tegen Antwerp.

Poll: Denk jij dat Club Brugge zich gaat herpakken tegen Antwerp?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Antwerp

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024