'Beerschot Wilrijk slaat toe en haalt 3 (!) Lierse-spelers binnen'

'Beerschot Wilrijk slaat toe en haalt 3 (!) Lierse-spelers binnen'
Donderdag 17 mei 2018 - 18:15   I  

De een zijn dood is de ander zijn brood, ook in de Proximus League. Lierse verkeerde de voorbije maanden in financieel noodweer en besliste uiteindelijk om het faillissement aan te vragen. Bij Beerschot Wilrijk willen ze daar optimaal van profiteren en enkele spelers weghalen op het Lisp.

Iedere speler van Lierse is straks, door het faillissement van de club, een vrije speler. Beerschot Wilrijk wil kort op de bal spelen en enkele van die vrije spelers naar het Kiel halen. Het Nieuwsblad meldt dat Beerschot Wilrijk zelfs al dicht bij een akkoord met de centrale verdediger Pierre Bourdin (24) en toptalent Othman Boussaid (18) staat. Bourdin geniet ook interesse van zijn ex-ploeg Cercle Brugge, terwijl Boussaid ook terecht zou kunnen bij de Belgische top én Manchester City.

Toch hopen ze bij Beerschot Wilrijk dat de twee spelers volgend seizoen op het Kiel spelen. Naast Bourdin en Boussaid hoopt Beerschot Wilrijk ook nog Aurélien Joachim (31) weg te halen bij Lierse. Het is dus goed mogelijk dat er straks maar liefst drie spelers van Lierse naar de fusieclub in de buurt trekken.

Poll: Zouden dit goede aanwinsten zijn voor Beerschot Wilrijk?

TAGS  I  Lierse  I  Beerschot Wilrijk  I  Bourdin  I  Joachim  I  Boussaid

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024