Belgische topcoach maakt indruk in Nederland: "Had hem graag bij Ajax gezien"

Belgische topcoach maakt indruk in Nederland:
Woensdag 18 januari 2017 - 15:50   I  

Volgens Aad De Mos steekt één Belgische coach er met kop en schouders bovenuit. Hij vindt dat hij klaar is voor een stap hogerop.

De Mos is een grote liefhebber van het voetbal van Hein Vanhaezebrouck. "Als ik als pure liefhebber ergens een abonnement zou nemen, zou ik dat altijd doen bij AA Gent. Ik vermaak me enorm als ik AA Gent in hun stadion bezig zie, of merk hoe ze in de laatste seconde tegen Konyaspor de kwalificatie afdwingen", vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine. "Iedereen zou in zo’n laatste minuut lange ballen gaan spelen, maar zij bleven geduldig zoeken naar de oplossing. Dat vind ik het meest opvallende: dat Hein Vanhaezebrouck een soort voetbal speelt dat mensen raakt. Zijn escapades naast het veld horen een beetje bij de emotie en het niet meer gewend zijn om wedstrijden te verliezen."

"De grootste verdienste van Vanhaezebrouck is dat je meteen ziet dat het zijn ploeg is. Dat is het grootste compliment dat een trainer kan krijgen. Ik had Hein graag bij Ajax gezien. Zijn aanwezigheid met de handen op de rug volstaat al om de spelers goed te laten werken. Hein is de toekomst van het Belgisch voetbal."

TAGS  I  hein vanhaezebrouck  I   ajax  I   aad de mos

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024