Bereidt Fellaini zich voor op straffe terugkeer naar België?

Bereidt Fellaini zich voor op straffe terugkeer naar België?
Woensdag 10 januari 2018 - 23:00   I  

Het lijkt er niet op dat Fellaini en Manchester United een akkoord zullen vinden over een verlengd verblijf van de Rode Duivel. Daardoor wordt Fellaini een vrije speler in de zomer.

Voor heel wat topclubs zou Fellaini een enorme versterking. De Belg wordt al een dagje ouder en lijkt zich dan ook klaar te maken voor een lucratief contract. Topclub PSG werd in het verleden al genoemd, maar ook een transfer naar een andere topclub zou best kunnen. Aangezien de club geen transfersom moet betalen kan hij dus nog enkele seizoen flink verdienen.

Dat betekent wel dat Fellaini geen spek is voor de bek van Belgische topploegen. Standard-fans die droomden van een terugkeer van 'Big Fella' zullen dus teleurgesteld achterblijven. Toch is het goed mogelijk dat Fellaini dat binnen enkele seizoen wel van plan is. De Rode Duivel liet al weten dat het WK in Rusland zijn laatste avontuur wordt voor de Rode Duivels.

Stilaan maar zeker bouwt Fellaini zijn carrière dus af. Eerst nog één keer knallen bij een topclub, nadien misschien nog wat pakken geld scheppen in China of de Golfstreek om uieindelijk zijn carrière af te sluiten bij Standard. Fellaini is in principe nog maar 30, dus hij heeft nog heel wat seizoenen voor de boeg.

Poll: Zien we Fellaini ooit terug bij Standard?

TAGS  I  Standard  I   Manchester United  I   Fellaini

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024