Blauw-zwarte fans zijn furieus na uitspraak over Sterchele: “Hoe durf je?!”

Blauw-zwarte fans zijn furieus na uitspraak over Sterchele: “Hoe durf je?!”
Zaterdag 22 april 2023 - 19:00   I   door Redactie

Nummer 23 zal altijd heilig blijven voor de Club Brugge-supporters. In de 23ste minuut krijgt wijlen François Sterchele iedere match een eerbetoon van de fans.

Onlangs deelde Het Laatste Nieuws meer info over de horrorcrash van OHL-speler Sofian Kiyine. Hij had 1,6 promille alcohol in zijn bloed toen hij met zijn auto tegen hoge snelheid door de wand van een sporthal vloog.

De Morgen-journalist Hans Vandeweghe deelde het bericht op Twitter en schreef er het volgende bij: “Volgens de voetballogica moeten ze voortaan bij OHL in minuut 13 (zijn rugnummer) Kiyine een minuut lang eren met een applaus.”

Die Tweet is bij heel wat voetbalsupporters - maar vooral die van Club - in het verkeerde keelgat geschoten. Er werd meteen de link met Sterchele gelegd, die in 2008 het leven liet na een zware crash met zijn auto.

Furieus

De blauw-zwarte fans reageerden woedend op Twitter: “Je moet gewoon zwijgen, Hans. Triestig dat journalisten zoiets durven te schrijven”, “Beschamend” en “Hij noemt zichzelf een journalist, ik noem hem een paljas!”

Poll: Vind jij dit een ongepaste tweet van Hans Vandeweghe?

TAGS  I  Club Brugge  I  OHL

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024