"Blijkbaar is voor Vanderhaeghe onze vriendschap over"

Woensdag 27 december 2017 - 16:30   I   door Redactie

Yves Vanderhaeghe haalde zwaar uit naar Adnan Custovic, die zijn assistent was bij KV Oostende. Custovic, die Vanderhaeghe opvolgde bij KVO als hoofdtrainer, valt uit de lucht.

“Of ik hem nog gehoord heb? Neen, niet meer sinds zijn vertrek hier. Ik wil hem gerust de hand schudden, maar voor Yves is de vriendschap blijkbaar over. Had ik dan neen moeten zeggen tegen deze kans als hoofdcoach? Goed, het is Yves' recht om zo te denken", zegt Custovic in Het Belang van Limburg.

“Als ik geweten had dat Custovic een clausule in zijn contract had om mij op te volgen, dan had ik een andere assistent gewild”, zei Vanderhaeghe. "Waar komt dat vandaan? Ik wil je mijn contract tonen: daar stond geen opvolgingsclausule in", reageert Custovic.

"Waarom moest ik mij anders drie wedstrijden bewijzen voor ik bevestigd werd als hoofdcoach. Ik had bijgetekend als assistent en bleef Vanderhaeghe loyaal tot op het einde. Als KVO Christoph Daum had aangesteld als opvolger van Yves was ik ook weer T2 geworden, hoor."

Poll: Vind jij Vanderhaeghe hier kinderachtig in?

TAGS  I  Vanderhaeghe  I   KV Oostende  I   AA Gent

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024