Bölöni stoomt geheim wapen klaar voor match tegen Club: "Zit aan 90%"

Bölöni stoomt geheim wapen klaar voor match tegen Club:
Zaterdag 06 januari 2018 - 16:35   I  

De eerste match na de winterstop is voor Antwerp meteen een speciale. Competitieleider Club Brugge komt op bezoek op de Bosuil. Een match die erg belangrijk zal zijn met het oog op play-off 1.

Bij Antwerp kwamen er deze mercato al heel wat nieuwkomers toe en eentje zal de club proberen klaar te stomen voor de kraker tegen blauw-zwart. Jonathan Pitroipa heeft op papier te kwaliteiten om een absolute meerwaarde te zijn, maar speelde al bijna een jaar geen match meer. Het wordt dus een race tegen de klok om hem fit te krijgen.

"Ik zit al aan 90 procent”, zegt de speler zelf bij HLN. “Ik heb misschien al een hele poos geen wedstrijd meer gespeeld, maar ik mocht wel mijn conditie onderhouden bij Paris FC. Daar heb ik als een prof geleefd en kon ik werken in ideale omstandigheden."

"De vorm is er echt wel. Ik heb voor de winterstop al een week met Antwerp getraind. Van zodra we een akkoord hadden, kon dat. Ik voelde me goed en ben goed ontvangen. Er zit een goede dynamiek in de groep."

"Ik ben op zich klaar om te spelen. Het enige wat ik mis, zijn enkele oefenwedstrijden om het ritme weer op te pikken en die laatste 10 procentjes beter te worden. Mijn niveau is nog net hetzelfde als voor mijn blessure. Het klopt dat ik geen matchen meer speelde, maar in april was ik weer wedstrijdfit. Als we morgen een wedstrijd hadden, zou ik zo 60 minuten kunnen spelen.”

Poll: Verwacht jij veel van hem?

TAGS  I  Antwerp  I   Pitroipa  I   Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024