Boeckx emotioneel: "Ik vierde de titel en hij had zelfmoord gepleegd"

Boeckx emotioneel:
Woensdag 20 december 2017 - 08:19   I   door Redactie

Frank Boeckx heeft ook een emotionele kant. Dat bewijst hij met een opmerkelijk verhaal in Sport/Voetbalmagazine.

Alles heeft te maken met de acht die op zijn middelvinger getatoeëerd staat. "Die staat daar voor een ex-vriendin. Zij had een relatie met een jongen die problemen had, en zij wilde soms haar ei kwijt bij mij. Ik maakte een moeilijke periode door in het voetbal, ik zat bij Antwerp en snakte naar het einde van het seizoen. Ik zou stoppen met voetbal en gaan reizen. We waren er in een moeilijke tijd voor elkaar. En de 8 was in berichten ons afsluitingsteken, van infinity", vertelt Boeckx.

"Uiteindelijk heeft haar vriend zelfmoord gepleegd. Vorig jaar speelden wij kampioen op de dag dat haar vriend een jaar daarvoor overleden was. Ik beleefde datgene wat mij intens gelukkig maakte, waar ik al die tijd voor had gewerkt, en zij zat thuis in zak en as. Ik voelde zowel de blijdschap als de pijn. Ik wilde dat ik er voor haar had kunnen zijn, maar soms kun je er niet zijn voor mensen."

"We hadden al een tijd geen contact meer. Voor haar is er nu een rouwproces, een verwerking. Zij is de wereldreis gaan doen die ik ooit wilde maken. En ik heb mijn vriendin leren kennen. Ik ben gelukkig. Maar ze zit in mijn hart. Daar gaat ze nooit meer uit. Als ze het moeilijk heeft mag ze mij bellen, ik zou er direct voor haar staan."

Poll: Vind jij Boeckx een goeie keeper?

TAGS  I  Boeckx  I   Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024