Bom barst bij Genk na verlies op Charleroi: Verwijten vliegen in het rond

Bom barst bij Genk na verlies op Charleroi: Verwijten vliegen in het rond
Maandag 18 oktober 2021 - 16:00   I   door Redactie

KRC Genk is het momentum kwijt. De Europa League meegeteld zitten de Limburgers nu aan vier nederlagen op vijf matchen. Niet bevorderlijk voor de sfeer en dat is er ook aan te zien.

Want waar frustraties normaal binnenskamers worden uitgesproken, vliegen de verwijten nu opeens openlijk in het rond. Thorstvedt bijvoorbeeld koelde bij zijn vervanging tot driemaal toe zijn woede op een boarding door er op te schoppen.

Aanvoerder Bryan Heynen koelde die woede dan weer voor de camera's: "We waren niet efficiënt genoeg. Als je kansen krijgt moet je niet egoïstisch zijn en gewoon aan de ploeg denken. Die bal moet gewoon afgelegd worden."

Een uithaal richting Yunya Ito, die alleen voor de doelman in plaats van opzij te leggen naar Onuachu zelf trapte maar miste." Ook trainer Van den Brom spaarde de Japanner niet: "Op dat moment had het 0-1 moeten zijn. Ito ging voor eigen succes."

Resultaten

De eerste barsten in het Genkse pantser zijn dus al zichtbaar, de vraag is in hoeverre dit een bommetje blijft of zich tot een heuse splinterbom ontwikkelt. Het antwoord zal - zoals altijd - bepaald worden door de resultaten.

TAGS  I  Charleroi  I  KRC Genk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024