Bondscoach Martinez is terecht ongerust over Eden Hazard

Bondscoach Martinez is terecht ongerust over Eden Hazard
Woensdag 20 juni 2018 - 11:20   I  

De Rode Duivels wonnen hun openingswedstrijd op het WK met 3-0 van Panama en na afloop sprak bondscoach Roberto Martinez over een groot probleem. Het viel de Spaanse keuzeheer op dat Eden Hazard veel schoppen kreeg en dat baarde hem zorgen.

Roberto Martinez vreest dat Eden Hazard zo geblesseerd gaat geraken. De sterspeler van Chelsea is in bloedvorm de laatste weken en dat wisten de Panamezen duidelijk ook. Hazard kreeg enorm veel stampen en dat merkte ook Martinez op.

Nu blijkt dat die zorgen terecht zijn. In de Premier League was hij afgelopen seizoen al de speler die de meeste fouten moest ondergaan en ook op het WK staat hij weer in dat rijtje. Niet elke trap die hij krijgt wordt bestraft maar met vijf overtredingen zijn er maar vier spelers die meer hebben moeten incasseren.

Neymar uiteraard op kop

Neymar moest al de meeste fouten ondergaan, 10 stuks. Daarna volgen Oghenekaro Etebo van Nigeria met 8 stuks en Lucas Hernandez van Frankrijk en Mohammed Al Burayk met 6 stuks. Dan komt Eden Hazard. Ook Mbark Boussoufa heeft al vijf fouten moeten ondergaan.

Poll: Vind jij dat spelers zoals Hazard beschermd moeten worden?

TAGS  I  Hazard  I  WK  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Neymar

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024